Esthetische Logopedie

Wat doe jij om je zomergloed te behouden?

3 tips om jouw huid na zonschade te herstellen en voor te bereiden op de winter

Na een prachtige, lange zomer wordt het helaas weer een beetje kouder. Het is nu het moment om jouw dierbare huid te herstellen van de zonschade van de zomer en alvast voor te bereiden op de kou. Hieronder geven we je een aantal onmisbare tips om jouw huid weer te laten stralen.

Tip 1: FACE FITNESS

Ga naar de gezichtssportschool! Natuurlijk bestaat deze nog niet, maar met onze heldere en functionele oefeningen haal je de gezichtssportschool zo in huis. Een goede doorbloeding van de huid is essentieel om je huid fit en gezond te houden. Met een goede doorbloeding pomp je namelijk bloed met belangrijke nutriënten en zuurstof door je huid, die helpen met het vernieuwen van de cellen. Met Esthetische Logopedie oefeningen verstevig je jouw huid, doordat je de spieren onder de huid versterkt. De oefeningen kunnen lijntjes doen verminderen of voorkomen en laten je huid mooi stralen. Face Fitness oefeningen doe je elke dag, waar en wanneer het je uitkomt!

Tip 2: Hydrateren

Hydrateer van binnen en van buiten! Drink voldoende water. Je mag zelfs 2 liter per dag. Drinken. Neem altijd een flesje water mee, waar je ook naartoe gaat. Op deze manier herinner je jezelf om voldoende water te drinken. Daarnaast kan het een goed idee zijn om een goede hyaluronzuur op te smeren onder je gezicht crème. Hiermee verminder je droogtelijntjes in het gezicht die zijn veroorzaakt door de zomer zon.

Tip 3: Scrubben maar!

Wist je dat de bovenste huidlaag een stukje dikker wordt in de zomer? Dit is om je huid te beschermen tegen de zon en heeft dus een belangrijke functie. Dit in de winter alleen niet meer zo functioneel en mag er gescrubd worden. Gebruik dus 1 keer per week een goede scrub om je dode huidcellen te verwijderen. Pas wel op, ondanks dat de zomer bij ons in Nederland in de winter weinig schijnt is het toch belangrijk om je te blijven beschermen met een goede gezicht crème met een factor!

Voor meer informatie kun je ons introductieprogramma gratis downloaden voor een mooie inleiding in Esthetische Logopedie.

Recente blogposts

Botox move over!

Naomi van het tijdschrift VIVA heeft een tijdje geleden een...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven