Esthetische Logopedie

Wie zijn wij?

Cathy

Actief zijn, stralen en je daardoor mooi voelen, hoe fijn is dat!

Als ervaren logopedist en stottertherapeut train ik al jaren de spieren van het gezicht met cliënten van alle leeftijden op advies van tandartsen, orthodontisten en huisartsen. Het doel hierbij is; hoe sterker de spieren van het gezicht, de ogen, neus en mond, hoe beter je functioneert op alle gebieden. Vanuit deze ervaring is het idee ontstaan om juist al deze oefeningen in een Face Fitness Programma beschikbaar te maken voor  de leeftijdsgroepen die het óók nodig hebben! We gaan allemaal wekelijks naar de sportschool maar we kunnen zoveel meer. Natuurlijk gebruik ik al jaren zelf een voedende dag- en nachtcrème, maar juist regelmatig in combinatie met oefeningen vanuit de esthetische logopedie werkt het optimaal.

Actief zijn, stralen en je daardoor mooi voelen, hoe fijn is dat! Ik gun het jou ook.

Marissa

Ik kan niet wachten om jou te helpen je mooiste zelf te zijn!

Tijdens mijn loopbaan als logopedist en reflexintegratie therapeut ben ik altijd in het bijzonder geïnteresseerd in de gezichts- en nekspieren en de schoonheid van natuurlijk leven en lekker in je lijf zitten. Door de tijd heen heb ik vaak gezien dat mensen zich onnodig vaak onzeker voelen over hun uiterlijk, door veroudering. Al vrij snel wordt gegrepen naar kunstmatige manieren om het gezicht mooi te houden.

Het valt op dat veel mensen niet weten wat er allemaal op een natuurlijke manier mogelijk is, om de huid mooi en gezond te houden.  Ik geloof dat wat je de juiste aandacht geeft, groeit, en dat daar zelden handelingen voor nodig zijn die niet natuurlijk zijn. In mijn ervaring kan je pas echt stralen als iemand zich mooi voelt van binnenuit en zo dicht mogelijk bij zijn diepe kern staat.

Scroll naar boven