Esthetische Logopedie

visie

Je goed voelen is belangrijk.
Er goed uitzien vinden we tegenwoordig minstens zo belangrijk. Vaak hebben wij daar veel voor over. Zo werk je misschien al aan een gezonde leefstijl door te sporten, te letten op voeding en door te proberen een balans te zoeken in het leven.

Maar wat doen we eigenlijk voor het visitekaartje van ons lichaam, ons gezicht?

Hoe zorg je goed voor jouw huid?

Een crème die rimpels tegen gaat? Eens in de 3-6 maanden een injectie of fillers? Het lijkt in onze wereld bijna alsof we geen andere keuze hebben dan kunstmatige en kostbare opties om de huid er ‘gezond’ en ‘stralend’ uit te laten zien. Het wordt in deze wereld zelfs als ‘normaal’ gezien om voor een kunstmatige optie te gaan. Uit onderzoek blijkt zelfs dat er jaarlijks een toename is van 5% van de Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 35 in het gebruik van injectables en andere onnatuurlijke fillers. Blijkbaar is er een enorm verlangen om er jong en stralend uit te blijven zien. Vaak wordt er alleen vergeten dat echte schoonheid van binnen komt en dat jij zelf de touwtjes in handen hebt. Als jij je lekker voelt, van jezelf houdt en jezelf verwend met het dagelijks doen van de juiste oefeningen zal je zien dat je gaat stralen!

Met dit uitgangspunt in gedachten is onze zoektocht begonnen. Hoe kunnen we vrouwen en mannen van welke leeftijd dan ook, op een natuurlijke manier laten stralen? Het antwoord hebben wij gevonden:

Esthetische logopedie is een wetenschappelijk onderbouwde behandeling die zich richt op het trainen en ontspannen van de juiste spieren in jouw gezicht. Wij leren jou om van jezelf te houden, meer ontspanning in je dagelijks leven te creëren en je lichaamshouding aan te passen. Dit alles zonder afhankelijk te zijn van tijdelijk werkende en onnatuurlijke injectables. Het is géén quick fix, maar een duurzame manier, waar jij en jouw huid heel je leven profijt van hebben

Wij geloven in jouw natuurlijke schoonheid. Schoonheid van binnenuit, waar je zelf aandacht aan kunt besteden wanneer het jouw uitkomt.

Scroll naar boven