visie

Je goed voelen is belangrijk.

Er goed uitzien vinden we tegenwoordig minstens zo belangrijk. Vaak hebben wij daar veel voor over. Zo werk je misschien al aan een gezonde leefstijl door te sporten, te letten op voeding en door te proberen een balans te zoeken in het leven.

 

Maar wat doen we eigenlijk voor het visitekaartje van ons lichaam, ons gezicht?

Hoe zorg je goed voor jouw huid?

Een crème die rimpels tegen gaat? Eens in de 3-6 maanden een botox injectie of fillers? Het lijkt in onze wereld bijna alsof we geen andere keuze hebben, dan kunstmatige en kostbare opties om de huid er ‘gezond’ en ‘stralend’ uit te laten zien. Het wordt in deze wereld zelfs als ‘normaal’ gezien om voor een kunstmatige optie te gaan. Uit onderzoek blijkt zelfs dat er een toename van 5% van de Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 35 is in het gebruik van injectables en andere onnatuurlijke fillers.

Hiervandaan is onze zoektocht begonnen. Hoe kunnen we vrouwen en mannen van welke leeftijd dan ook, op een natuurlijke manier laten stralen? Het antwoord hebben wij gevonden:

Esthetische logopedie is een wetenschappelijk onderbouwde behandeling die zich richt op het trainen en ontspannen van de juiste spieren in jouw gezicht, adviezen over de juiste voeding en supplementen en de beste natuurlijke huidverzorging. Dit alles zonder producten te hoeven kopen en afhankelijk te zijn van tijdelijk werkende en onnatuurlijke botox en injectables. Het is géén quick fix, maar een duurzame manier, waar jij en je huid jullie hele leven profijt van hebben


Wij geloven in jouw natuurlijke schoonheid. Schoonheid van binnenuit, waar je zelf aandacht aan kunt besteden wanneer het jouw uitkomt.

EL-logo-rgb.png